JUMALANPALVELUKSET
Su 4.12. klo 10 2. adventtisunnuntain messu kirkossa, Raimo Kytölä, Arto Harju. Messun jälkeen kirkkokahvit srk-talossa. Kaikkia v. 2017 rippikoulunsa käyviä vanhempineen kutsutaan messuun ja sen jälkeen srk-talossa pidettävään rippikoulun aloitus-infoon.

Ti 6.12. klo 10 itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus kirkossa, Hannu Vapaavuori, Arto Harju, kirkkokuoro. Kunniaseppeleen lähettämispuhe kirkossa kunnanjohtaja Lauri Laajala, jumalanpalveluksen jälkeen kunniakäynti ja seppeleenlasku sankarihaudalle, maanviljelysneuvos Heimo Linna, vt. kirkkoherra Hannu Vapaavuori, klo 11.30 juhlakahvit ja klo 12 itsenäisyyspäiväjuhla srk-talossa: tervetulotoivotus LC presidentti Mika Korte, kunnan tervehdys sivistystoimenjohtaja-hallintojohtaja Mervi Pääkkö, juhlapuhe Fimea Lääkealan toimijoiden valvonnasta vastaava johtaja Eija Pelkonen, musiikkia: mieskuoro, Papillon-kuoro, nuorten lauluryhmä; Julius Sivula, Samuel Syrjälä, Mikael Humalajoki, säestää Jarkko Sivula, runoja Marja-Liisa Patovisti, veteraanien puheenvuoro Heimo Linna, loppurukous Vapaavuori, mieskuoro, joht. Jorma Sillanpää. Järj. Perhon kunta, LC Perho ja seurakunta.

Tulossa:

Su 11.12. klo 11 (huom! aika) 3. adventtisunnuntain perhejumalanpalvelus kirkossa, kaikkien seurakuntalaisten yhteinen joulujuhla, Hannu Vapaavuori, Jürgen Lapp, Aila Girsén, Järviradiointi. Jumalanpalveluksen jälkeen kahvi- ja mehutarjoilu srk-talossa.

SEURAKUNNAN VIIKKO
Ke 30.11. klo 7.05 Järviradion aamuhartaus, Kytölä.

Ke 30.11. klo 14.30 Jalmiinakodin ehtoollishartaus, Vapaavuori, Harju.

To 1.12. klo 9 toimintakeskuksen aamunavaus, Kytölä.

La 3.12. Perhon joulunavaus: klo 17 joulukulkue lähtee seurojentalolta kirkkoon, jossa musiikkihetki n. klo 17.15, lapsikuoro ja viulistit Katja Louhulan johdolla. Ota oma lyhtysi ja tule mukaan!

Su 4.12. klo 19 Guardian Joulu -konsertti kirkossa, Guardia Nueva -orkesteri, johtaa Raimo Vertainen, solistina tenori Jouni Nikula. Kauniita, perinteisiä joululauluja. Myös yleisö pääsee laulamaan kolme yhteislaulua. Liput ennakkoon: S-Market Perho, LC Perho, Lipputoimisto (puh. 06 822 9800), lipputoimisto.fi). S-etukortillla 20 euroa (norm. 22 euroa), alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Lippuja myydään myös kirkon ovelta. Vapaa pääsy! Osa konsertin tuotosta menee Perhon seurakunnan diakoniatyölle.

Ti 6.12. klo 13.15 Tunkkarin sairaalahartaus, Kytölä.

To 8.12. klo 17 kirkkoneuvoston kokous Samuel-salissa.

To 8.12. klo 17.30 kirkkovaltuuston ja -neuvoston joulupuuro ja kahvihetki srk-talossa.

To 8.12. klo 19 Matkalla kohti joulua -kauneimmat joululaulut-yhteislaulutilaisuus,  Oksakosken koululla, Oksakosken kuoro, Marianne Ukskoski, Harju.

Su 11.12. klo 19 kauneimmat joululaulut kirkossa, Jürgen Lapp, Kytölä, Papillon-kuoro.

Tulossa:

Pe 16.12. klo 12 -17 avoimet ovet seurakunnan virastotalolla, toimistosihteeri Helinä Poikolan viran viimeinen työpäivä, täytekakkukahvit, arvontaa.

DIAKONIATYÖ
To 1.12. klo 15 sururyhmä Kulmakivellä, Karhulahti. Sinä läheisesi menettänyt, tule rohkeasti mukaan!

To 1.12. klo 17 Perhonjokilaakson Syöpäkerhon adventtiruokailu Räyringin Vanhalla Meijerillä (Palokankaantie 30) Vetelissä.

Ma 5.12. klo 13.30 Jalmiinan ystäväpiiri, meiänkerho, Karhulahti.

Ke 7.12. klo 17 kehitysvammaisten ja läheisten joulujuhla srk-talossa, alkaen joulupuurolla, Karhulahti, Girsén, Harju, juontavat Adalmiina Arkkukangas ja Eerika Honkalehto, musiikkia Ailan kerholaiset, puheenvuoro pastori Tuire Wuorijärvi, lopuksi torttukahvit. Järj. Perhon kunta, seurakunta ja Kehitysvammaisten Tuki ry.

Pe 16.12. klo 12 vanhemman väen ja meiänkerhon yhteinen jouluruokailu Koirasalmessa. Omavastuu 15 euroa / 20 euroa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset pe 9.12. mennessä diakoniatoimistoon, puh. 040 7324 117.

LÄHETYSTYÖ
Pe 2.12. klo 18 - 19 joulumyyjäiset srk-talossa. Lähetyskahvio on avoinna myyjäisten ajan. Arpoja myytävänä: lista-arpoja (arvonta ke 7.12. Pietarsaaren poliisilaitoksella) ja myyjäisten aikana myytäviä arpoja (arvonta myyjäisten lopussa). Voittoja on saatu yksityisiltä ja perholaisilta yrityksiltä. Kiitollisina otamme vastaan myytävää koko pe päivän srk-talolla ja aikaisemmin kirkkoherranvirastoon.

Tilatut joululaatikot ovat haettavissa pe 2.12. klo 9 - 12 srk-talolla.

La 3.12. joulunavauksen yhteydessä lähetyksen joulumyyjäiset klo 12 alkaen seurojentalolla. Arpoja myynnissä, arvonta paikan päällä. Otamme kiitollisina vastaan myytävää kirkkoherranvirastoon, srk-talolle pe ja la suoraan myyjäisiin.

VARHAISNUORISOTYÖ
Ti 6.12. ei ole varhaisnuorten kerhoa eikä päiväkerhoa.

PÄIVÄKERHOTYÖ
Ti 6.12. ei ole päiväkerhoa eikä varhaisnuorten kerhoa.

MUUT
La 3.12. klo 19.30 seurat ry:llä, Arto Syrjälä.

Su 4.12. klo 18.30 julkaisuilta ry:llä, iltahartaus, Risto Göös.

Ti 6.12. klo 18.30 itsenäisyyspäivän juhlaseurat ry:llä, Antti Saari.

Ke 7.12. klo ry:n 18.30 jouluinen sisartenilta Ritva Leskelällä. Nyyttärit, arvontaa, pikkujoululahja.

To 8.12. Kallion leirikeskuksen varttuneiden joulujuhla Kannuksen ry:llä. Linja-auton reitti ja aikataulu: Säästötalo klo 8.50, ry:n pihasta 9.00, Kivijärven ja Kinnulan kautta Kannukseen. Jouluruokailu / matka 35 euroa. Matkan varrelta voi nousta kyytiin.

Perhon Rauhanyhdistyksen uutta historiakirjaa voi ostaa rauhanyhdistykseltä tai tilata puh. 040 960 6487 (Eero Leskelä), puh. 041 443 1005 (Aija Kivelä) tai sähköpostilla perho@rauhanyhdistys.fi