JUMALANPALVELUKSET

Su 27.7. klo 10 messu kirkossa, Raimo Kytölä, Arto Harju, tekstit Olli Riihimäki

Su 27.7. klo 13 Joutenhovin luontokirkko, Raimo Kytölä, Arto Harju, kirkkokahvit

SEURAKUNNAN VIIKKO

Ke 30.7. klo 19 kesäillanhartaus kirkossa, Martti Kujala, laulu Anni Hertteli

KASTETTU

Nuutti Nikolai Tyynelä, Nestori Nikodemus Tyynelä, Vanessa Sini Maaria Päivärinne

AVIOLIITTOON AIKOVAT

Jari Samuli Hassinen ja Niina Katariina Kinnunen

HAUTAAN SIUNATTU

Esa Antero Varila 83 v

LAPSITYÖ

Ti 29.7. klo 9.30 – 18.00 leiripäivä kouluikäisille Kulmakivellä, Aila Girsen, Raimo Kytölä

RIPPIKOULU

Rippikoulukuvat (8.6.2014) ovat noudettavissa kirkkoherranvirastolta.

DIAKONIATYÖ

PALVELEVA PUHELIN JA PALVELEVA NETTI palvelee myös kesäaikana. Puhelinpäivystys 01019-0071 su-to klo 18 – 01 ja pe-la klo 18 – 03. Puhelu maksaa normaalin paikallis- tai matkapuhelinpuhelun verran. Palvelevan puhelimen rinnakkaispalvelu Palveleva Netti toimii keskeytyksettä osoitteessa www.verkkoauttaminen.fi. Viesteissä voi kertoa luottamuksellisesti janimettömästi mieltä painavista asioista. Viesteihin vastaavat koulutetut vapaaehtoiset sekä kirkon työntekijät. Viestiin vastataan parin päivän kuluessa. Palvelevan netin käyttö on maksutonta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Diakoniatoimisto on suljettu 14.7.-15.8. välisen ajan.

MUUT

25.-27.7.2014 kesäseurat Alajärvellä

KIRKKOHERRANVIRASTO

Kirkkoherranviraston aukioloajat heinäkuussa: ma - ke klo 9-12, to suljettu, pe klo 9-12.