JUMALANPALVELUKSET

La 20.12. klo 9.15 yläkoulun joulukirkko, Raimo Kytölä, Jarkko Sivula.

Su 21.12. klo 10 4. adventtisunnuntain messu kirkossa, Kytölä, Anniina Aitto-oja, musiikkia: Anni Hertteli, Juuso Aitto-oja, tekstit Hannu Tyynelä.

Ke 24.12. klo 23 jouluyön messu kirkossa, Juha Karhulahti, Sivula, musiikkia: Taipaleen lauluryhmä, Maarit Viitala, esirukous: Taina Evälä, Salme Tyynelä, tekstit Marjo-Riitta Louhula, ehtoollisavustaja Arto Syrjälä.

To 25.12. klo 8 joulupäivän sanajumalanpalvelus kirkossa, Kytölä, Arto Harju, kirkkokuoro, tekstit Kaisa Lamminmäki.

Pe 26.12. klo 10 tapaninpäivän messu kirkossa, J. Karhulahti, Harju, musiikkia: Huhtisen tytöt, esirukous Raija Vasalampi, tekstit Maija K. Möttönen, ehtoollisavustaja Tiina Karhulahti.

Su 28.12. klo 10 sanajumalanpalvelus kirkossa, Kytölä, Harju, lauluryhmä / Minna Erkkilä, tekstit Kaisa Kytölä.

To 1.1. klo 10 uudenvuodenpäivän sanajumalanpalvelus kirkossa, J. Karhulahti, Harju, musiikkia Maarit Viitala, tekstit Sinikka Aho.

SEURAKUNNAN VIIKKO

To 18.12. klo 18.30 kirkonkylän koulun joulujuhla kirkossa, J. Karhulahti.

Pe 19.12. klo 10 päivähoidon jouluhartaus kirkossa, Kytölä, Aila Girsén.

Su 21.12. klo 19 kauneimmat joululaulut kirkossa, Kytölä, Aitto-oja, Papillon-kuoro.

Ma 22.12. klo 7.05 Järviradion aamuhartaus, J. Karhulahti.

Ti 23.12. klo 14.30 jouluhartaus Jalmiinakodilla, J. Karhulahti, Mika Varvikko, Harju, kirkkokuoro, Maarit Viitala.

Ke 24.12. klo 11 jouluhartaus Aamuruskossa, J. Karhulahti, Harju,  musiikkia: Niina Karhulahti, Juha Kirvesmäki.

Ke 24.12. klo 14 sotaveteraanien jouluhartaus (huom! kahvitus klo 13.45) srk-talossa, J. Karhulahti, musiikkia Viitala, kynttilöiden sytyttäminen sankarihaudoille.

Ke 24.12. klo 15 jouluaaton hartaus kirkossa. Kytölä, Harju, musiikkia: Kaisa Koskela-Nevalainen, Viitala.

Ke 31.12. klo 19 uudenvuodenaaton hartaus kirkossa, Kytölä, Harju, musiikkia Katariina Linna.

HAUTAAN SIUNATTU

Jorma Tapio Ahola 68 v.

KASTETTU:

Tatu Kristian Salmela.

DIAKONIATYÖ

Joulunajan tilaisuuksiin on saatavana kyytiä. Ota yhteys diakonissa Tiina Karhulahteen, puh. 040 7324 117.

PALVELEVA PUHELIN JA PALVELEVA NETTI

Palveleva puhelin ja Palveleva netti ovat käytettävissä myös joulun aikana. Puhelinpäivystys 01019-0071 su – to klo18 – 01  ja pe – la klo 18 - 03. Puhelu maksaa normaalin paikallis- tai matkapuhelinpuhelun verran. Palvelevan puhelimen rinnakkaispalvelu Palveleva netti toimii keskeytyksettä joulun aikanakin osoitteessa: www.verkkoauttaminen.fi. Viesteissä voi kertoa luottamuksellisesti ja nimettömästi mieltä painavista asioista. Viesteihin vastaavat koulutetut  vapaaehtoiset sekä kirkon työntekijät. Viestiin vastataan parin päivän kuluessa. Palvelevan netin käyttö on maksutonta.

LÄHETYSTYÖ

Lähetysmyyjäisten tuotto oli 2 855,30 euroa. Arpajaisvoitot osuivat seuraaville: matto: Kai Pahkamäki, Leena Myllymäki, tuotelaatikko: Noora Nerg, tuotekassi: Rudi Kaunisto, Severi Turusenaho, hiustuotteita: Taru Maanselkä, Pirjo Varvikko, hierontalahjakortti: Virpi Poikola, kampaamolahjakortti: Hanna Harju, täkki: Sanni Ketola, koristevalaisin: Ritva Pajuoja, lasten fleecetakki: Liisa Salo, pöytälamppu: Viljo Harsunen, seinäkello: Kerttu Sivula, kuppipari: Ellen Lehtimäki, koristetarvikesetti: Ilkka Korpi, palikkasarja: Ritva Koski, paperiteline: Tyyne Oksanen, possukoriste: Eija Mäkelä, karamelliruukku: Essi Kaunisto, villasukat: Katriina Poranen, joulumukeja (2 kpl): Meiju Pohjonen, Liinus Kellokoski, kaulaliina: Ulla Huhtinen, kaulahuivi: Veeti Kellokoski, lankakaulakoru: Sini Kivelä (P. Laajala), Karoliina Ukskoski, laukkusetti: Malviina Kinnunen, kuparitaulu: Matias Kinnunen, ikkunakoriste: Leena Honkonen, Fiskars-saha: Liisa Viitala cd-levy (Rajaton): Ritva Harju, kahvia ½ kg: Jonna Siironen, Hannes Humalajoki, Aleksi Takala, turvaliivi: Arttu Takala, Tiia Hietaniemi, Yrjö Annola, Valtteri Rönnkvist, vatupassi: Jussi Nerg, Taneli Poranen, huopa: Nella Leppälä, puiset naulakot: Anne Flink, karamellipurkki: Lasse Metsälä, Eeli Koskinen, Pasi Rannila, pipo: Alpo Harju, kynttiläastia: Eeva Huhtinen, hiirimatto: Lenni Poikola, Oskari Honkonen, kalenteri: Oskari Alanko, vihko ja kyniä: Viljo   Hakala, rannekoru: Harri Viitala, helmipakkaus: Aleksi Paananen, suklaarasia: Pekka Lindholm, heijastin: Jorma Isomöttönen, Leena Möttönen, Maija Hakala, Ilpo Heinonen, pikkuleipiä: Nella Leppälä, kynttilälautasliinasetti: Riitta Hietaniemi, Thitikan Bunbool, kynttilöitä: Jaana Pannula, Riitta Lapp, Alisa Poikola, Linnea Rauhala, Arja Tuulikki Huhtinen, Ilpo Kirvesmäki. Onnea voittajille!

Lämmin kiitos kaikille myyjäisiin ja arpajaisiin osallistuneille, siunattua joulua!

MUUT

La 20.12. klo 19  alueellinen nuorten joulujuhla ry:llä.

Su 21.12. klo 13 joulujuhla ry:llä, Pasi Kanniainen.

Pe 26.12. klo 18.30 tapaninpäiväseurat ry:llä, Risto Göös, Aate  Kalliokoski.

Su 28.12. klo 13 seurat ry:llä, Seppo Nissinen, Jarkko Sivula.

To 1.1. klo 18.30 uudenvuoden seurat ry:llä, Erkki Petoniemi, Vesa Pirnes.

KIRKKOHERRANVIRASTOSSA SAATAVANA

Perholainen Joulu 2014 –lehteä 5 euroa / kpl – mm. joulukortteja (Perhon kirkko ja kirkkomaa jouluasussaan) 0,50 euroa / kpl - historiikkeja: Perhon kirkko 100 v / Perhon seurakunta 125 v, Erämaa ja alttari (v. 1879 – 1979), mol. 5 euroa / kpl - Iloa ja elämyksiä Perhon sotaveteraanien toiminnasta 1983 – 2008, 15 euroa / kpl - suruadresseja 8 euroa / kpl.

PERHON SEURAKUNTA TOIVOTTAA

Kaikille seurakuntalaisille rauhallista joulua ja taivaan isän siunausta vuodelle 2015!