Nettiradio

KUUNTELE JUMALANPALVELUS PERHON KIRKOSTA TÄSTÄ

Uutiset

22.11.2018JOULUNAJAN TAPAHTUMAT 2018Lue lisää »18.11.2018SEURAKUNTAVAALIT 18.11. -TULOKSETLue lisää »14.5.2018AVIOLIITON ESTEIDEN TUTKINTA- SÄHKÖINEN ASIOINTIPALVELULue lisää »

Palveleva puhelin

0400 22 11 80
su-to klo 18-01 ja pe-la klo 18-03.

Yleinen seurakuntatyö

Yleisen seurakuntatyön toimialueeseen kuuluvat jumalanpalvelustoiminta, kirkolliset toimitukset, raamattu- ja katekismusopetus, kinkerit, luentosarjat, pienpiirit ja seurakuntatapahtumat, perheitä tukeva toiminta, maallikkokoulutus rovastikunnan puitteissa sekä musiikkityö ja retkitoiminta.

Vuosittain järjestetään seurakuntatapahtumia yhdessä kirkollisten järjestöjen kanssa. Seuratoimintaa toteutetaan eri herätysliikkeiden toimesta.

Hartauksia ja jumalanpalveluksia pidetään säännöllisesti laitoksissa, kuten Tunkkarin sairaalassa, Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa, Kitinkannuksessa, Jalmiinakodissa, Kehi-Toimintakeskuksessa ja Aamuruskossa.

Perhon seurakunnassa toimii hyvin vilkkaasti Perhon Rauhanyhdistys, jonka toimitalo sijaitsee Möttösen kylällä.

Tärkeimmät toiminnat: Jumalanpalvelus Perhon kirkossa klo 10, kesäillanhartaus kirkossa ja toivomusten mukaan eri kylillä ke klo 19, keskustelupiirit ja raamattuluennot.

Raamattukoulutustyö ja seurakuntatapahtumat

Sunnuntain messu kirkossa on uskonelämän hoitamisen keskus, koska siellä Jumala lupauksensa ja mukaisesti hoitaa lapsiaan sanalla ja sakramentilla. Jumalanpalvelusten ohella on vielä tärkeää syventyä Raamattuun ja kristilliseen uskoon myös muissa tilaisuuksissa ja kodeissa yksityisesti. Seurakunnassa järjestetään monenlaista hengellistä toimintaa. Joskus käsitellään järjestelmällisesti jotakin Raamatun kirjaa, joskus taas etsitään kristillisen uskon näkökulmaa erilaisiin elämänkysymyksiin. Kotiseurakuntamme toimii paljon yhteistyössä myös kristillisten järjestöjen ja herätysliikkeiden kanssa. Yhteistyö usein tarkoittaa sitä, että vierailevan järjestön edustaja saarnaa messussa ja suunnittelee yhdessä seurakunnan pappien kanssa siihen liittyvää toimintaa. Näiden tapahtumien yhtenä tarkoituksena on olla mahdollisimman avoimia. Näin pyritään siihen, että säännöllisessä seurakuntayhteydessä mukana olevat saisivat syventyä uskossaan vierailevien opettajien välityksellä.