Pyhäkoululaisten ja päiväkerholaisten retki

ti 4.6. kello 09.50 - kello 16.00

Pyhäkoululaisten ja päiväkerholaisten retki Puuhapuisto Veijariin Saarijärvelle

Pyhäkoululaisten ja Päiväkerholaisten yhteinen retki tehdään Saarijärvelle Puuhapuisto Veijariin tiistaina 4.6. Linja-autot kulkevat reittiä Oksakosken koulu klo 9.50. – seurakuntatalo klo 10.00.  -  Rauhanyhdistyksen piha Möttösessä klo 10.10.  Tien varrelta voi tulla myös kyytiin. Rauhanyhdistyksen pihassa tasataan autot. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittakaa lähtijöiden nimet sekä mistä kohdalta tulette kyytiin. Ilmoittakaa myös Aila Girsenille, jos matkanne peruuntuu vaikka vähänkin ennen lähtöä. Paluumatkalle lähdetään n. klo 15.00. Silmäpareja retkellä tarvitaan runsaasti, jokaisella lapsella tulisi olla joku aikuinen vastuuhenkilö. Seurakunnasta ovat mukana lastenohjaaja Aila Girsen (p. 040 0193 413) ja seurakuntapastori Raimo Kytölä.       

Seurakunta kustantaa kaikille kyydin ja lasten osalta myös sisäänpääsymaksun. Aikuisilta retki maksaa sisäänpääsymaksun verran eli 10 euroa. Rahat kerätään matkalla linja-autossa, joten käteistä mukaan.  Puistossa on erilaista eläinnähtävää; kotieläimiä, käärmeitä, akvaariotalo jossa kaikki Suomessa tavattavat kalalajit, lintuja, kaneja, marsuja. Ja löytyy tekemistä, kuten pomppulinnoja, hauskoja pyöriä ja polkuautoja, joilla voi ajella, tenavapiha, vedessä voi soudella kumiveneillä, polkuveneillä ja lautoilla (VAROVAISUUS!) ja muutakin pientä puuhastelua löytyy. Talutusponiratsastuksessa ja mönkijäajelussa on erillinen 3 euron maksu.  

Ruokapuoli pitäisi jokaisen hoitaa itse, puistosta löytyy grillikatosta ja kotaa ja penkkejä, joissa voi nauttia omia eväitä. Grillikahviosta voi ostaa grilliruokia ja jäätelöä, juomia, kahvia.

Tämä kirje on lähetetty pyhäkoulun opettajille. Toivomus on, että pyhäkoulun opettajat kertovat retkestä pyhäkoululaisille ja heidän vanhemmilleen. Päiväkerholaiset ovat saaneet oman kirjeensä. Retkestä ilmoitellaan kirkollisissa ilmoituksissa.   

Retkelle lähtevien ilmoittautumiset, kirkkoherranvirastoon  p. 040 760 3411 viimeistään pe 31.5. mennessä.  Retken järjestelyjen takia etukäteisilmoitukset ovat välttämättömiä.    

 Retkeä odotellessa, terveisin seurakuntapastori Raimo Kytölä p. 040 7518 282    


Katso myös

la 6.7. klo 8.30 -20.00