VIRSIMARATON - Yleisön pyynnöstä

Perhon kirkko

Laulamme virsikirjan vähitellen läpi numerojärjestyksessä.

Maratoniltoja pidetään noin kerran kuussa, yhdellä kertaa lauletaan 40-50 virttä., missä kestää 3-4 tuntia. Tilaisuuteen voi tulla ja sieltä lähteä mihin aikaan vain ja olla läsnä koko illan tai vain pienen hetken. Voit osallistua vaikka jokaiseen lauluiltaan.

Voit kirjoittaa nimesi osallistujalistaan. Urakan päättyessä ahkerimmat veisaajat palkitaan.

VARHIS -kuoron harjoitukset

Varhaisnuorten kuoro VARHIS on 1.-5. -luokkalaisille tytöille ja pojille tarkoitettu kuoro, jossa lauletaan lasten virsiä ja muita hengellisiä lauluja yksi- ja kaksiäänisesti.

Kirkkokuoron harjoitukset

Harjoitukset pidetään torstaisin klo 18.30 seurakuntatalossa.

VARHIS -kuoron harjoitukset