VIRSIMARATON - Yleisön pyynnöstä

Perhon kirkko

Laulamme virsikirjan vähitellen läpi numerojärjestyksessä. Tällä kertaa ovat vuorossa pääsiäisen ja helluntain virret, no 84-125.

Maratoniltoja pidetään noin kerran kuussa, yhdellä kertaa lauletaan 40-50 virttä., missä kestää noin 3 tuntia. Tilaisuuteen voi tulla ja sieltä lähteä mihin aikaan vain ja olla läsnä koko illan tai vain pienen hetken. Voit osallistua vaikka jokaiseen lauluiltaan.

Voit kirjoittaa nimesi osallistujalistaan. Urakan päättyessä ahkerimmat veisaajat palkitaan.

VARHIS -kuoron harjoitukset

Harjoitukset seurakuntatalossa klo 16.

Nuorten kuoron harjoitukset

Nuorten kuoro on 6 -9 -luokkalaisille ja sitä vanhemmillekin tarkoitettu kuoro, jossa lauletaan yksi- ja moniäänistä musiikkia. Ohjelmisto muotoutuu laulajien mukaan. Harjoitukset pidetään torstaisin klo 16 pääsääntöisesti seurakuntatalossa.

Nuorten kuoron harjoitukset