Perholaisten musiikinharrastajien konsertti

su 2.2. kello 15.00 - su 2.2. kello 16.30
Seurakuntatalo

Perhossa on paljon musiikinharrastajia, sekä nykyisiä että entisiä. Nyt teitä kaikkia kutsutaan toteuttamaan yhdessä konserttia, jossa vanhat taidot elvytetään ja tuodaan julki kuulijoiden iloksi.

Jos olet joskus soittanut jotain instrumenttia, jousi-, puhallin- tai kosketinsoittimia tai jotain muuta ja vuosien varrella harrastus on jäänyt vähemmälle, nyt on aika virkistää vanhaa taitoa.

Tule rohkeasti mukaan matalan kynnyksen tapahtumaan. Kukin soittaja saa tilaa yhden kappaleen verran. Voit valita vaikkapa Aaronin pianokoulun harjoituskappaleen tai kokeilla, taipuisivatko sormet vielä Kuutamosonaattiin tai Vivaldin viulukonserttoon.

Lapsille ja nuorille on vuosittain kaksi omaa oppilaskonserttia, siksi emme nyt ota heitä esiintyjiksi, kuulijoiksi kylläkin. Lauluesityksille järjestetään myöhemmin oma tilaisuutensa, nyt toivomme pelkästään instrumentaaliesityksiä.

Konsertti on samalla Yhteisvastuukeräyksen aloitustempaus. Konsertin alussa juomme kahvit, josta vapaaehtoinen kahvimaksu menee Yv:n hyväksi,