Kesäillan musiikkihartaus

ke 10.6. kello 19.00 - 20.00
Pitkätukkainen nainen seisoo pitäen kiinni sellostaan.

Tervetuloa nauttimaan kauniista sello- ja laulumusiikista.

Sellisti ja mezzosopraano Seeli Toivio esiintyy Perhon seurakuntasalissa keskiviikkona 10.6. klo 19 alkavassa Kesäillan musiikkihartaudessa. Tilaisuus kestää noin tunnin, ja siinä kuullaan mm. Armas Järnefeltin iki-ihana Kehtolaulu, J. S. Bachin Air ja kauniita sellosarjoja sekä tuttuja lauluja, mm. Oi, muistatko vielä sen virren ja Kullanmurunen. Toiviota säestää Minna Erkkilä uruilla ja pianolla. Khra Eija Seppä pitää iltahartauden ja yhdessä lauletaan myös muutama virsi.

Seeli Toivio on esiintynyt kotimaan lisäksi mm. New Yorkin Carnegie Hallissa ja Japanissa. Hän on musiikin tohtori (Sibelius-Akatemia). Konsertissa hän kertoo mm. yli 200-vuotiaasta sellostaan.

Tilaisuudessa on mahdollista ostaa Toivion cd-levyjä, mm. kaikki Bachin sellosarjat ja laululevyjä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ohjelmamaksu 10 euroa.

Tervetuloa Sellon ja laulun taikaan!