ma 6.12. kello 10.00 - 12.00
Perhon kirkko

Suomalainen messu

Ma 6.12. klo 10 Suomalainen messu kirkossa (sanajumalanpalvelus), Seppä, Erkkilä, Papillon, Valo lauluryhmä ja soitinryhmä. Jumalanpalveluksen jälkeen kunniakäynti ja seppeleen lasku sankaripatsaalla sekä Lotta Svärd laatan paljastaminen tapulin edessä.

Perhon seurakunnan, kunnan ja LC- Perhon ja Perhon veteraanijärjestöjen yhteinen Itsenäisyyspäivän juhla pidetään 6.12.2021 seurakuntatalolla messun jälkeen. Juhlaan tulee ilmoittautua 30.11. mennessä Perhon seurakunnan viraston numeroon 040 7603 411. Juhla voidaan pitää ja ylittää jopa 100 hengen osallistuminen, mutta osallistuminen edellyttää koronapassin esittämistä. Osanottaja voi esittää Oma kannasta (www.kanta.fi) saatavan koronapassin joko paperitulosteena tai mobiililaitteestaan.