AVOIMET TYÖPAIKAT

12.9.2019 09.22

Etsimme seurakuntamme innostunutta ja haasteita pelkäämätöntä nuorisotyönohjaajaa, joka voi itse luoda omanlaisensa toimintaympäristön ja toiminnan. Tosin työ on määräaikainen ja osa-aikainen (50 %) ajalle 1.11.2019-31.7.2020.

Nuorisotyönohjaajan työ on olla nuoren tukena ja ohjaajana nuoren elämänvaiheissa. Nuorisotyö lähtee kristillisestä arvopohjasta.  Työn tavoitteena on tukea nuoren yhteisöllisyyttä ja yksilöllistä kasvua auttamalla häntä omien voimavarojen tunnistamisessa, oman identiteetin vahvistamisessa sekä elämänhallinnan taitojen ja kansalaisvalmiuksien kehittämisessä. Kaiken toiminnan taustalla on kastekäsky. Nuorisotyönohjaaja tukee nuoren hengellistä kasvua ja on turvallinen aikuinen nuoren kriiseissä.

Perustyö (nuortenillat, erilaiset toimintaillat, isoiskoulutus, kerhot) tapahtuu enimmäkseen nuorisotilassa. Toimintaympäristöön kuuluvat myös koulut ja muut kunnan tilat. Nuorisotyönohjaaja suunnittelee ja järjestää liikunta-, seikkailu-, leiri-, retki- ja elämystoimintaa. Nuorisotyönohjaaja vastaa myös rippikoulusta yhdessä papiston kanssa.

Nuorisotyönohjaaja toimii yhteistyössä kodin, koulun ja sosiaalitoimen kanssa. Työn luonteen vuoksi nuorisotyönohjaajan työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Tärkeimpiä ominaisuuksia hakijalle ovat vastuullisuus, luotettavuus, kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä verkostoitumistaidot.

Toivomme aktiivista, positiivista ja kehittävää työotetta.
Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön pienessä, mutta aktiivisessa Perhon seurakunnassa. Tukenasi ovat hyvät työkaverit ja esimiehet sekä runsas lapsi- ja nuorisoväestö.

Tehtävä alkaa 1.11.2019. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 31.07.2020. Jatko on mahdollinen.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 15.10.2019 klo 15 mennessä postitse: Perhon seurakunta, Kirkkoneuvosto, Sahintie 3, 69950 Perho tai sähköpostilla: perhon.seurakunta@evl.fi.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto, joka oikeuttaa  seurakunnan nuorisotyöhön.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kirkon virka- ja työehtosopimuksen (KirVESTES) mukaisesti

Palkkaus: 2225,64 euroa/kk / 50 %, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Koeajan kesto on puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen